Verken de Veluwe op de fiets

Geniet van de enorme diversiteit die de Veluwe te bieden heeft. Fiets door prachtige bossen met oude bomen, wild, purperen heidevelden, vogelrijke gebieden aan het water en een rokende zandverstuiving.

 

 

Ontdek onze dorpsherberg

Praktische informatie

Wilt u er zeker van zijn dat er een fiets voor u klaar staat tijdens uw verblijf? Wij raden u aan om tijdig een fiets te reserveren. Dit kan tijdens het maken van de reservering van uw verblijf of door contact op te nemen met ons. Hieronder vindt u de prijzen van de verhuur per dag (van 10:00 tot 17:00 uur):

  • Stadsfiets €15,00
  • Elektrische fiets €25,00
  • Mountainbike €22,50
  • Mountainbike met GPS €25,00

U bent ook van harte welkom om uw eigen fiets mee te nemen naar het hotel. U kunt uw fiets stallen in het schuurtje aan de achterkant van het hotel. Heeft u een elektrische fiets? U kunt uw accu opladen op uw hotelkamer of in ons schuurtje. 

Fietsroutes

Voor informatie over fietsroutes in de omgeving van De Roskam kunt u in onze huiskamerkast de routes bekijken of u kunt bij de receptie om advies vragen. Het personeel helpt u graag op weg! Wilt u alvast zelf oriënteren welke fietsroutes er zijn in de omgeving? Dan zijn Visit Veluwe en Fietsroute goede startpunten.

Wilt u op een andere manier de omgeving ontdekken, zoals op een step of tandem? Bekijk het aanbod van Bezoekers Centrum Nunspeet